Wednesday, September 05, 2007

PANAS : Gambar Ashraf Sinclair dengan Bunga Citra Lestari di Bali!!

NEW STORY!! - Intan Ladyana PANASSS!!!

View other pictures >> KapanLagi.com

UPDATE : you can also view their photos here.

p/s: BCL was super hot la...sh*t. Damn all those beeauttifull girl....

 

9 comments:

cindy said...

Hi Jusdy! :)

Ya, the theme works for both new and old blogger. Kalau for new blogger user, you need to save the theme after you "Revert to Classic".

Ada info how to juga dalam Readme file tu (included in the theme folder) :)

havuk said...

waw, paparazi di Indonesia. di Malaysia bila lagi? hohoho...

p/s hot piece of arse!

misslamau said...

sepa tu Bunga Cinta Lestari?

LAi said...

misslamau: sepa tu Bunga Cinta Lestari?

adedeh..bunga citra lestari tu model+penyanyi dr indonesia...baru 21 kali umur dia ni....lagu dia nyanyi tu Sunny-Cinta Pertama...kau cari tu lagu d blog lagu sa...ada tu..

shah mier khan said...

memang x ingat dunia.......

hafiz said...

lai..sepatutnya ko x perlu la letakkan link BCL ngan ashraf dlm blog ko ni coz link tu akan mebuka aib diaorng. Kalo benda baik memang patutla dihebahkan. Apa motif ko wat cam tu? adakah sebab duit? atau ko nak traffic ke blog ko tinggi? then boleh dpt income lebih dr adverlts, cam tu ka? Apakah hukumnya dlm islam memperolehi duit hasil dari mengaibkan sedara islamnya sendiri? g la tanya la Ustaz Shahrul kat uthm dia ajor subjek TiTas. BTW its not fun at all jusdy.
p/s: lain yg aku cari lain yg aku jmpe.

LAi said...

adeh..ko ni pis..yg ko p cari kat blog aku tu wat per??? mmg ni bukan not fun at all...huhu...

ko ada problem ke ngan aku?? tak puas hati ke?? klu ada problem ngan aku, bg tau la...takyah ko simpan2....

Anonymous said...

ashraf sinclair itu hanyalah seekor pecundang busuk yang masa siklus hidupnya sangat singkat, yang kemudian sirna membusuk menjadi tanah.
tidak ada yang istimewa dengan dia.
dia hanyalah secuil kotoran yang sangat bau busuk.

Anonymous said...

bodoh kamu ni org melayu. dia mo buat apa dia suka, biarlah. diaorang bercium kamu org melayu maki sumpah dia. sama la jg kamu org melayu bantai faizal tahir buka baju masa konsert. suka ati dia lah, yang kamu p maki dia buat apa. sedar lah sikit oi, kamu sendiri buat benda yang sama, kaalau kena maki tentu marah juga. memang dasar kamu org melayu mcm tu, igt korang ja betul ka. tu pasal org melayu x pandai2 maju. harap kena suap ja. ngam lah umno kalah pilihanraya sama pkr. org melayu memang bodoh.