Saturday, November 26, 2005

Cuti !!

Ya..hari ni aku nak pi Shah Alam. Besok malam flite aku jam 10.30pm....
Sebenarnya aku dah nak jalan tadi...tp baru nak kuar umah, ujan plak...warghhh!!!! Tensennyaaa...jadi sementara tunggu hujan reda ni, terpaksa aku bukak laptop aku..hehe dapat gak buat entry. Dalam sebulan ni, aku mungkin tak dapat buat banyak entry/update kat blog aku ni...biasaklah kan kat umah banyak keja..hehe ;p

Oklah...untuk link kali ni, aku bagi kamu link tempat mendownload..link ni menyediakan software² yang kebanyakan diperlukan dalam PC kita. Alah...tgk la sendiri ek...ni link dia >> File Hippo

Ok...chow!!!!

p/s: SMD - aku stay tpt kawan aku dkt surau tu...klu mo bawa aku tgk bola mlm ni bole bah..hehe ko belanja minum nes ais la..hehe

2 comments:

SMD said...

Nahh! Di mana sudah kao ini? Masih di Shah Alam?

LAi said...

skrg d sabah la sudah.....