Friday, August 04, 2006

Siti Nurhaliza's future 'SONS'

UPDATE 4 Ogos 2006 !!! - MORE PICs CLiCK HERE

| Pic 1 | Pic 2 | Pic 3 | Pic 4 | Pic 5 | Pic 6 |

Got that from email. So, how Siti gonna 'treat' her 'kids' later??

note : if the pics is not Datuk K's sons...tell me ok.


Technorati Tags: , , , , , , , , , ,

96 comments:

wow said...

wah...siap kepit2 lagi.
anak datuk k bukan ke masih belas2 lagi umurnye.naper bleh bekepit sampai jam 2am tu???? bleh caya ker gambar ni??

tut said...

gambar no 4 dan no 6 memang da bomb la.setau aku,anak2 datuk k ni masih under age. ntah ler,bukan anak aku,anak siti hahahaha

arowana s'pura said...

FUYOHHHHHHHH!!!!!!!!!Baik ar dato k mcm gini ko didik anak ko jgn2 ko dah mandrem kan ct rabak sia!n wen u come 2 tink of it ct said she likes the way ko didik anak ko!macam gitu ke?memalukan aku kesian ct kenapalah ko siksa dia gitu!MEMALUKAN CT MEMALUKAN NEGARA ISLAm!

flanegan said...

that's cool man.......

scandal happens? no i don't think so!!
siti innocent bah tu macam virgin mary malay muslim version.

anak dia bagus bah tu..... bah, rich people kan.
but still stingy bugger..

arowana? baru balik from Hospital Mesra ka?

LAi said...

leks kamu...by the way..

flanegan..ko kenal ka anak datuk k ni?? berapa umur drg ni??

Kak De said...

Takpe !!!!! CT boleh handle, mak tiri misali. Silap2 dia pun join the club!!!!!!

ASLTRG1=28#24##17926#32890##60.52.51.227#en-us##-21602218#32889#13408#0#0#0; SESTEST=1 said...

ala...biasala tue...suke ati anak die la nak berpeluk...sape² pun mcm tue...

Ex-Balak CT said...

weh,sapa yg amik gmbr tu eh?

FEND said...

benda mcm ni normal la..cume kbetulan ade kaitan ngan CT n Datuk K..so tk perlulah kecoh²!klu anak org lain takde jg org heboh..so its not a big deal!!!
lagipun Datuk K byk duit,suke atilah anak die nak buat ape ngan duit bapak die sndiri..ape benda lg die mo buat,smua pn dorang dh ade..biarlah dorang njoy skrg!klu anak die bawa 'ko' pun nak join jgk tue...toksah nak demand la!!

LAi said...

haha...paling best komen kak de tu...hehe

>Ex-balak CT :
- tak tu plak sapa yg ambik. i just post from my email... :) sapa yg ambik tu mesti dia kenal rapat ngan anak dia tu...

>FEND :
- pasal dia anak datuk k tu lah yg hot tu...tu klu dia bukan anak datuk k, tak de la org nak sebok2...tp tak boleh juga suka hati anak dia buat apa dgn duit dia...walaupn bapak dia kaya...mana bleh bapak dia biar mcm tu je anak dia...klu anak dia bawak aku...aku no hal...aku ikut.aku tk dikenali...haha

Adoresha said...

ala.. biase la tue.dak belasan umur skang ni aku dah tak hairan berkepit2 dgn pompuan.takpe.. pukul 1.54am?
takpe2.. mlm masih muda..

ape2 pun, CT da buat decision paling buruk skali. kalo nak kawin orang tua pun.. baik die kawin sultan selangor sekali.. alang2 menyeluk pekasam..

tut said...

aku hairan....hairan napa drg leh senang2 nak bekepit..
mak bapak drg tak ajor ke...??
mak bapak aku tak ajor..nasihat je..tk jugak aku cam tu...

wak kang said...

aku un terkejut tengk anak tiri siti nih!!!

ASLTRG1=28#24##17926#32890##58.26.136.6#en-us##-21832061#32889#13408#0#0#0; SESTEST=1 said...

perghhh.... cun giler minah seblah anak tiri ct tu..
ape kata parents ct ek???????
tak ke malu dapat cucu tiri cam anak anak datuk k tueee

Datuk Q said...

haha...ye tak ye kan...

kang tak pasai2 parents ct plak yg 'jln' sbb dpt pressure...mcm gak bapa sorang artes tu yg baru single tu...

manusia said...

bagi la ruang pada ct utk hidup..cuba letakkn posisi kita pada tempat dia..yg kita ni nak sibuk2 hal org nak kawin apa pasal..biarlah dia bahagia..pasal anak2 datuk k tu..bagi ct pluang utk didik anak2 datuk k tu..sapa kita utk tentukn masa depan ct..give ct space ok..

not ct's fans said...

itulah yg ko dapat klu jadi selebriti....org ramai sentiasa nak penuhkan ruang CT...
haha...ko tanya dulu kat siti...sepa dia tu tanpa peminat yg sokong dia sebelum ni??
cuba ko jawab??!!! thats answer who we ar rite??? pasal tu la org sumer boleh sebok2 pasal ni kerana siti ada nama pun pasal peminat..bukan datuk k..

katakanlah siti tak jadi penyanyi skrg ni...ada ke datuk k kenal dia?????ada ke?? jawab??!!! dari datuk A sampai datuk Z pun tak kenal dia tau...so...sendiri mo ingat la brader...huh!!! sapa kita utk tentukan masa depan ct konon...huh...

- bukan peminat ct -

meloya said...

kalau lah ct jadi kahwin juga dgn datuk tu dan semua pembesar negara hadir memang bodoh betui la orang orang tu....nampak sangat orang orang kita setuju betul dgn konsep membina masjid atas kemusnahan masjid orang lain sama seperti zionis menyerang palestin & lubnan.menyedihkan...

nona said...

satu je la aku nak cakap.....

sape yang gi sebarkan gambar anak datuk k ni niatnay mesti satu je...nak bukak aib orang kan?ingatkan hukum dunia harini ko aibkan orang esok orang aibkan kau pulak.bukan ke dalam islam berdosa bukak aib orang?ingat ingat la ye.harini kau kutuk anak orang esok anak kau macam tu lah jadi,Allah sangatlah adil

nona said...

kepada orang orang melayu yang tak abis abis dengki kat orang,yang suka suka menjatuhkan orang,yang tak boleh tengok orang senang,sudah sudah la tu.bawak bawak la pergi mengaji pergi mendalami ilmu agama supaya hati tenang,cubalah doakan kebahagiaan siti,dah jodoh dia

LAi said...

uik...tidak pasal2 aku pun kena ka nona??? hehe..aku just cari keuntungan saja...hehe

mybonitas said...

bio ler siti nak kawin ngn sapa2 pun,,,klu jodoh panjang allhamdullilah,,but klu sebalik nya,,diri siti gak yang kena..sker ati die arr,,dah besar sendiri mau ingat lah..hiks..hiks,,dunia,,dunia..

tenet said...

hehe tp aku mmg geli la tgk test siti ni.datuk la yg tersenyum gumbira!!! muahahahahah

miss cayunk said...

well si CT....kesian ....
~dapat anak ekspress...lom dapt timang anak sdri dah timang ank orang

izwanira said...

biorlah dierorg,......xder kener mengene ngan kiter pn,...kubur lain2 ..........kalo btol die wat,..tu masalah dierrrrr daaaaa.........

CT kus. said...

klu ko ckp bior la..tp kenapa ko sampai gak kat sini ek?? kenapa sampai ko letak komen kat sini ek? mesti ko pun nak menyebok jugak kan? hehe 1-0 hehe

ciepanz said...

agak2 korang apa yang rahsia sgt datuk k pada ct tuh..
tp datuk k ada stail tsendirik cam pelakon ahmad nordin lam cite melayu klasik...hehehe.... taste aku same ngan ct tp aku taknak ler cari yang "muda" sgt.

heroin_us said...

kenape ler u ni bodoh ek...i tak sangka ler manusia seperti u ni cetek pemikiran.sanggp lak tu tentang kata2 family u. moga2 u leh ler handle bakal anak2 tiri u 2..kalau diorg speaking omputih, u skeaping jer ler ek.nk speaking omputih xbrapo nk reti

june said...

biar la dier...dah lumrah anak org kaya idup cam gitu...jgn la sesebuk amik kisah tpi kat cni aku nak g tau....camner agak nye ct nak didik anak2 tiri dier tu ek????maklumla,dorg dah biase cy=ra idup cebggitu....

DAT!N ZAWy@H said...

firstly i nak ucapkan tahniah kat akak ct kiter sbb dpt kawin ngan datuk...mewah tu idup!!!xlame lgi dptla gelaran DATIN CT NURHALIZA...syukur alhamdulillah...sbg kengkawan dlm bidang seni,i berasa bangga dan mendoakan keharmonian umah tangga hingga akhir hyat w.pun hakikatnyer anak2 datuk k x spt anak2 org lain yg terpelihara adab nye...buy the way,xkisahla cam ne gaya pun anak2 datuk k,i hope ct dpt uat yg terbaik...tpi,member2 i kata klu ct kawin ngan fazley lagi la vogue!!!!nak uat camner,dah jdoh xberpihak pada fazley...kan,kan,kan........

bukan datuk k said...

wah...datin zawiyah...u selebriti ke??

sepupu daten zawiyah said...

aku sokong daten zawiyah tu.... tapi saya kan ada fazley kapel ngan sy jelah...huahuahua...

putra said...

kawin muka depan..2 tahun lagi pun muka depan gak..

RabbitGuy said...

Hmm..banyak komen anda-anda semua..
Pada Nona..cakap mmg pandai..Aib kita..
Aib org...bergantung pada niat masing2.
Mungkin Niat dia nak menyedarkan kita semua
yang apa yg ARTIS pujuan korangtu cakap
bukannya semua betul..Nak menyedarkan semua
org yg generasi muda kita ni banyak menuju
kehancuran...Minum Arak..Peluk sana sini dgn betina (sori org dlm gmbar tu tak layak dipanggil pompuan)..
Itulah lumrah segelintir anak2 org kaya..
Jawapannya Mudah..SITI kaya takkan nak kawin dgn org
biasa...So..nak maintain legacy & taraf hidup sebab dia tahu bila dia kawin populariti dia akan jatuh jadi dia perlukan seseorg yg cukup kaya utk maintain dia..DAto' K pilihan yg tetapt walaupun anak mcm Iblis jer rupanya..tapi itulah hakikatnya..Terima ajelah...lagi 2-3 thn dia jadi janda maybe ada org lebih baik boleh ambil dia sebagai isteri..Aku berani bet...Siti dgn Dato' K takkan tahan lama...maximum 5 thn ajer..pastu Habish...hehehe

datin aloyah said...

sabor jelah datin zawiyah..lepas ni pun nama kt depan ada "tengku" apa kelas dpt gelaran datin tu...kak loyah doakan tengku zawiyah dlm keadaan mantain jer..tuntut byk2 sikit reta sepencarian tu..kan engko dah susah payah cari reta dulu dgn laki engko...senang2 jer..pompuan tu kebas laki engko..tapi takpe..engko ada 4 harta paling berharga..anak2 engko..waris kuat tu empayar exlaki engko..
apa kelas engko ct...dpt benda expired...

Datin Yasmin said...

untuk semua yang membaca.....kita boleh merancang tuhan yang tentukan segalanya....kalau u rasa elok untuk u...teruskan saja....semua terletak dalam tangan u...baik buruknya hidup u...u yg harus tentukan..bila telah berlaku sesuatu dalam hidup u samada baik atau buruk itu dinamakan takdir...kalau belum berlaku..tak dinamakan takdir,..kita namakan merancang...jadi tak jadi allah yang tentukan...jadi merancanglah dengan betul...semoga allah kabulkan apa yang dirancang.ingatlah hidup ini bukan seindah yang diharapkan..ada kalanya diatas dan ada kalanya dibawah...kalau kita mahu org jaga hati kita..kita mesti juga jaga hati orang...

haniff said...

diorang ade ibu dunia akhirat,jgn perasan nak be the best.sebab tak de idea lain,cakap le gitu.duda kan sedap,pengalaman mengorek pantat pun banyak,ada duit lak tu,ayat ayatnya pun romantik boleh basah u punya puki.

sarJAN- BUKIT-Larut- Misai tebal said...

aku setuju kalau ada jantan yang nak dikawwinkan dgn ct.
tp bukan lah datuk K .. korang nak ka kalau aku bagi ct kat korang semua.. ct tu bukan tanak dgn korang tp korang tu gatal sgt.. dah lama ct simpan rasia ingan kan kedamaian yang indah.. salah korang juga sebab tu lah ct kawin dgn datok K.. jangan lah korang marah kat ct.. aku tahu korang semua setuju dgn ct kan... aku rasa banyak lagi datuk2 kat luar tu yang suka dgn dgn artis.. inikan dunia artis... aku pun datuk gak.. aku datuk y dari kl... aku nak kat semua artis wanita muda.
tolong bagi tahu aku nama artis yang gatak nak kat datuk. ok lah nanti kita bincang pasal kawin ni... biarlah rasia menjadikan kita bahagia disamping siti.. mimpilah kamu di malam ini..

bano said...

pic 5 ..org paling tepi tu anak datuk nazri kan...???ni picture betul ke..

ieka was here said...

bia btol 2 pic ank dato k..leh caye ke pic ni..sian lak kt ct

jar ing said...

per per pun harap2 semer kita amik iktibar la.... yg baik ikut yg tak elok sendiri mau ingat la. DUNIA DUNIA. Akhirat juga yg kekal.

LAi said...

nti pas ni i post pasal gosip cincin kahwin siti...harga cincin tu dlm RM400K++ (menurut dalam gossip tu la)

datuk kepada datuk2 said...

korang dh tengok ank2 datuk k kan tp korang blm tgk background awek2 anak datuk k dan percutian diorng kat sebuah pulau... jgn x cayer wehhh

LAi said...

kat mana bleh dapat tu??

LAi said...

Klu tak dapat comment kat sini, boleh p kat link ni >> MARI KOMEN Di SINI

kwn2 anak dato k said...

babi ar sape yg post gamba nih! aku kenal sgt those two ladies ngan anak dato k tuh.. (i wont tell their name ok, so dun ask me).. buat org2 kampung kat luar tuh, this is our lifestyle... we were fun n happy n there's nothing wrong to hangout with frens and hugging just to show our tenderness n frenship to each other.. biasela, korang org kampung mane biase tgk bende2 camni.. but this is life u know... get used to it. korang ingat diorang heran ke korand dok cakap2 camnie.. bully-shitto! hahaha...

faza90 said...

menjatuhkn maruah ct je ngn perangai anak mcm gitu.nk jage anak pn x reti nk buat anak lg.ape jadahnye tu.mrosakkan keturunn ct.x payahlh nk tayang muka anak yg x senonoh tu.lau muka nsem pn prangai cm setan nk wat pe.mnjatuhkn maruah islam je.yg pmpuan tu pn murah sgt.ape ada kat ank dato k tu.dh bekas2 org pn nk rembat.ish selekeh...geli aku.......

faza90 said...

wat kwn2 anak dato k.

kitorg ni pn dak bnda gk.tp xde la prangai x snonoh cm korg.korg pk ngn prangai cm gitu dh bangga dh.kalu aku dok kt umah smbunyi bwh ketiak mak.korg tau x org x gune je yg ckp cm gitu.dh xde BARANG nk bangga2 plk.prut dh buncit baru terhegeh2 nk buang.time tu baru pk nk tobat plk.ooo korg pk bangga la tu da k2 banda wat cm gitu.bodo nk mampus.bodo tau x bodooooo...............

Peminat Kecewa said...

Ini kh yang anak2 yang akan Ct didik..fuh...Mudah-mudahan aje Ct dpt mengatasinya..Buat Ct, Rasalah kau nnti..Dah, Family Datuk K sblum ni ada problem..pas tu masalah Ct akan timbul pulak nnti..Entah lah..CT..mgapa kau begini..Dulu kau ku sanjung tinggi sekarang kau memalukan peminat mu sendiri...

Lawan kawan2 anak Datuk k said...

haha...

korang nak bangga ke ngan perangai korang yg tak senonoh tu..korang nak bangga ke ngan lifestyle BAPAK ko ngan mak ko ngan ko skali tu...itu yg ko nak bangga??

betul lah ckp faza90 tu...dah takde benda nak bangga ler tu...klu stakat nak bangga benda buat dosa tak yah la braderrr.........buat kitorang geleng kepala je.buat jatuh maruah korang jer tu...

lastly...org makin pandang serong ngan golongan mcm korang ni...ingatla ko ni mcm org yg BODOH SOMBONG!!

sedarla...

peace..

Puan Sri 'LOLA' said...

special tu kawan2 anak dato K.

'banggalah sangat jadi kawan dorang'....
kesian..kesian...kesian...

golongan cam korang ni lah yang merosakkan nama ISLAM..
baliklah ke pangkal jalan...supaya sejuk perut IBU korang yang mengandungkan.walaupun keturunan korang dan memamg cam gitu.........

Mia said...

weh... cam sial jek kwn2 anak datok K punye komen... poyo nak mampos seh!! nak jek aku bg pelempang kat muke tuh... islam ke tak ko neh... tobat la weh.... berbangge pd perkare yg tak dibanggekan oleh ALLAH wat ape... murke tau dak... ko tuh mude la... insaf la.. tak payah nak bangge diri tu sgt.. jgn ingat ko ngan kawan2 spesis ko ni hebat sangat... uptown sgt.. nak jadik mat saleh sgt ke... kalo da taraf tu sebagai org islam... berperangai la sebagai org islam.. bukannye mcm mat saleh yg kafir tuh!!! ADE PAHAM!! meluat aku ngan statement ko tuh ..

queen said...

aku pon pelik gak... ni la anak melayu skang.ntah apa2. tak kenal dosa & pahala

org lipis said...

buat malu aku sebagai rakyat jelata lipis je...jgn balik kg la siti...duk je la KL tu...muakaka

mory said...

huhu.. bangganye care datuk k didik anak dier...
caya lah siti..

org lipis said...

aku duk london kat 10 tahun pon masih jaga lagi adab aku sebagai org islam..even kat london apa2 ko nak buat petik jari je..anytime leh jadi setan...tapi alhamdulillah, masih kuat iman ku...tq tony blair..hahaha

mg said...

bapak borek anak rentik......

Dato' K entut said...

aii...
gaduh2 le korang..diaorang pedulik hapa (CT & pakwe), itule imej baik yg dperthnkan selama ini, alih2 amik laki orang...wakakaka...kcian sapa2 yg pecaya. Tapi ape-aper pun baik kawin ngan aku dpt jugak K ENTUT...

sedarlah wahai hamba said...

cukup la mengutuk benda yg belum tentu betul.. buat dosa kering je....tak rasa berdosa ke kutuk org.. bleh ke korang pi minta maaf kat org yg kita kutuk tu..

Mia said...

itu bukan mengutuk 'sedarlah wahai hamba' but in here... we gives our opinion.. kalo da terang2 gmbr gtu... tak tau nak cakap ape la kan... manusie...

org lipis said...

aku ada pic sexy siti..sapa nak?

amy_cristiano#.uitm.edu.my#202.58.86.15#en-us##-21650531#13452#13408#0#0#0; SESTEST=1 said...

wei, btul ke gambo 2?
kalo btul pun, biar le ngn idup dia.
watpe nk heboh2 kt internt???!!
tp ank laki dia 2 leh thn hensm la...
nak wat camne kan???!!!

xazuru said...

udah2.. jgn marah2. jgn kutuk2.. lagi ko KUTUK kawan anak datuk K, lagi la die berang. lagi la die jauh..

yg penting.. is korang NASIHAT.. Islam ialah agama BERPESAN-PESAN. Kalu org tu tanak ikut.. maybe sekarang.. lama2 nanti.. die insaf la..

Kalau nanti die taubat nasuha.. silap-silap semua bende tu Allah maafkan. Tapi kalu kutuk2 org, selagi org tu tak maafkan.. xtentu lagi masuk syurga..

jgn gaduh2 sesama Islam.. PEACE OUT.

hehe said...

betoi tu...so kepada anak2 datuk k,kawan anak-anak datuk k, anak-anak di luar sana...dan juga tak lupa kepada diri saya sendiri.....insaflah!

peace juga

!@#$%^&*( said...

uihh..bleh lak kwn2 anak datuk k ckp tu lifestyle org bandar...hellooo, aku pun org bandar gak.born in KL....used to live in NY 4 3 years..x de lak aku sibuk2 nak gi clubbing kat NYC,peluk2 pompuan murahan aka sluts,drink alcohol...dah la underage plak tu...buruk perangai..ni la salah 1 petanda dunia nak kiamat..manusia bangga ngan perkara yg buruk/jahat,bkn lg benda baik...ni ke perangai org Islam?kalo nak sgt ikut lifestyle org putih tu,buang je la nama Islam tu..pi tukar agama sekali..jgn malukan Islam..kalo dia bkn Islam it won't be a big issue...ni pasal dia Islam n anak DK yg akan kahwin ngn Siti yg famous 1 negara....jagalah maruah tu sket...kalo x sbg org Islam pun demi mak bapak...apa yg kita buat reflects what our parents did in their past...to sesape yg nak kahwin,pikir la bebanyak...ambil teladan apa yg berlaku pd adinda Sultan Pahang bebaru ni yg dibunuh oleh anak sendiri yg ketagihan dadah....isy..isy...nauzubillah..kan ada gambar dia pegang gelas cam gelas arak tu kan?DK denied that it was liquor..Tp kan kalo diamati betol2,dekat rim gelas tu ada cam garam la...slalunya org minum martinni ngan garam..entahla.Wallahualam...

PeAcE!!!

hyatt said...

bila kita nampak kemungkaran/kejahatan berlaku depan mata,hendaklah kita halangnya dgn kudrat kita.kalo x mampu,tegur pakai lidah(suara/kata-kata).kalo x mampu lg kutuklah dlm hati..itulah selemah-lemah IMAN...

bukanlah nak memburuk2kan nama DK ngn family dier tp kita nak tegur/kutuk perbuatan x senonoh anak dia tu...aku dok bandar gak..dok KL gak.dok kat kwsn2 org keparat kaya gak ..slalu gak round2 ngn geng tp x la aku nak peluk2 ngn pompuan..setakat dating cukupla...kalo dia bergambar x peluk2 ngn sluts aka bitch tu bleh consider lg tp ni siap peluk2 lg...silap2 dah buat CPR...kalo kantoi la gambar CPR tu,huish..abisla ko Siti!..

kwn2 anak datuk k,
ni bkn lifestyle bandar...ni lifestyle org putih.awak tu org putih ke, org melayu? oops...silap.awak ni org puth ke, org ISLAM?? melayu skarang dah banyak yg murtad.nama je Islam tp hidup ngalahkan org putih...BULLSHIT la kalo awak kata this is the life in the city!.apa!awak ingat kalo x ikut lifestyle ni bdk bkn bandar/org lain x leh survive in the city la???..BULLSHIT 4 DA 2ND TIME!!!!...ni org KAFIR nye lifestyle...bully-shitto 2 u back!!!..

In conclusion,
Taubatla wei..ALLAH S.W.T tu MAHA PENGAMPUN & MAHA PENYAYANG..

hamba Allah said...

punya la meluat aku tengok gmbr tue... adakah itu perangai seorang insan yang bergelar muslim... subahanallah!!! ya allah ya tuhanku... engkau berikan lah petunjuk kepada anak2 datuk k, termasok so- called kwn anak datok k n datok k sekali tuh.. semoga mereka insaf sebelom mereka ditanam 6 feet underground... wahai kengkawan anak datok k n anak dtok k... ingtlah bahawa kamu membawa nama Islam kemana2 kamu pergi... so puh-leez la jaga nama agama kita dan bukannya menconteng arang di muka saudara2 mu... bertaubatlah kamu sebelom api neraka menjilat2 tubuh2 mu... sebelom korang hangus d bbq kan oleh api neraka... sesungguhnya seksaan api neraka amat kejam tidak dapat dibygkan serta diceritakan melalui mana2 perkataan yg paling indah sekali pun... daripada korang dok pegi so-called enjoy tueh... baik korang dok beribadah e.g baca Al-Quran ke.. pegi masjid ke... ( jgn dok pegi masjid je... masok dlm tue buat ibadah!!!)... dekatkan diri dgn Allah.. korang mane tau bile Dia memanggil mu... sat2 pas ni korang dah K.O kan2... nak e.g yg paling dekat...

- tengok kes adinda sultan pahang kena bunuh tue... pasal budak tue tak de iman lansong lah!! dok g minum arak, amik dadah tue buat ape!!! minak kau muang duit jak... gus ko sedekah ngan anak yatim ka... mwak jwak murah rezeki kau...pat jwak pahala...
- pemergian Allahyarham Hani Mohsin tue.. tak de sapa pun yg expect die akan kembali ke rahmatullah pada usia sebegini...
BERTAUBATLAH KAMU!!! amin.... (-_-')

-akuyangamatkecewa-

Alai said...

aku sokong Hamba ALLAH ckp tu...

to kwan anak datuk k tu....jgn la bangga sgt.klu la ko punya nasib mcm Allahyarham Hani tu yang tiba2 and tak tersangka-sangka....mcm mana? ko rasa ko boleh bangga lagi tak sebab ko tak sempat nak tobat? klu boleh bangga lagi..mmg ko ni (*letak perktaan yg sesuai).....

tifi said...

From: xxxxx xxxx xxxxx xxxxx
Sent: Wednesday, July 05, 2006 4:46 PM
Subject: FW: Fw: Cerita Siti Nurhaliza Terkini
> Member akak baru aje dapat sms dari Tengku (First Wife Datuk K) hari Sabtu lepas,
> confirm CT & Datuk K akan menikah pada 21/8 & wedding ceremony pada 28/8.
> Tengku memang close dengan kawan akak, selalu juga kawan akak ke rumah
> Tengku, almaklumlah neighbour. Tengku kalau ada problem selalu juga
> call member akak ni temankan dia, kesian dia.
> Tengku ini jenis yang humble walaupun kaya raya. Anak2nya 4 lelaki tu semua
> tak suka Datuk K nak kahwin dengan CT, tapi sebab takutkan Datuk K semuanya
> kunci mulut! Datuk K ni jenis khaki perempuan(Banyak simpan perempuan) dan panas baran orangnya.
> Kawan2 Datuk K kebanyakkannya artis2 wanita jelita termasuk Umi Aida, Tiara,
> Fasha Sandha sebelum dia try CT.
> Fazley dah ada buah hati yg sedang belajar di London, anak VIP lagi.
> Memang datuk dah rujuk dgn Tengkupun… skrg status CT memanglah 2nd wife.
> Padankan muka CT jgn perasan nak jadi Datinlah..
> Baru tadi Tengku call member akak tanya dah dapat ke kad jemputan
> kahwin Datuk? Member cakap kalau dapatpun takkan pergi punya. Tengku sendiri cakap
> Datuk K offer kawan2 Tengku jadi pengiring untuk wedding tu nanti tapi semua
> tak nak kecilkan hati Tengku. Tengku memang suruh member akak pergi wedding
> tu, tengok apa yang akan jadi… Kalau ada yg marah mesti ada yg nak
> rosakkan wedding tu nanti.. dahlah 2nd wife nak buat sikit punya grand…
> Datuk K memang tak sedar diri!!!!!

>> petikan email layang yg diterima:

apalahkan… dia yang nak kahwin, kita yang but speculations. but let me tell you the storyla.. kesian tengok korang2 ni buat speculation… Minah ni memang nak kawin ngan Dato’ K. Before this Si Fazley ni pun dah 2 kali family dia gi risik Siti, but Siti mmg x sukakan dia. Masa family siti gi raya rumah dia, mati2 dia xnak pegi. Org tak suka jgn dipaksa. Dia suka org tua. Matured la kononnya. Parents Siti plak mmg sukakan si Fazley ni, kiranya sepadan la ngan anak dia yg muda. (ni aku dpt tahu from Sham Kamikaze).
Siti mula kenal Dato’ K masa tengah stage nak buat filem pasal Siti. Remember that dia supposed berlakon satu filem.. last year kot.. ha.. inilah masanya. Director untuk filem patutnya Ahmad Idham. Dato’ K is the financier for this film ing projects. Masa tengah proses2 nak recceekg Siti, know her family background, Dato’ K ngan Idham went to kg siti. Masa ke kg siti gak yg diaorg jumpa bapak siti and mintak approval utk siti berlakon. Yelah, budak baik… ikut ckp mak bapak. Lepas tu, ada one time, family Siti (whole family tau, bapak, amak, adik beradik, termasuk Ahmad Idham & wife) went for a dinner at Dato’ K’shouse. Jgn tak tahu, masa ni Dato’ K x divorce lagi ngan wife dia. Semua berfamily2. Masa ni, father Siti dah approved dah dia berlakon, but apakan daya.. pada masa ni jugak berdepan2 keluarga ni Dato’ K dah mula pandang2, jeling kat Siti… FYI, wife Dato K mmg suka giler kat Siti ni.. but dia mana tahu laki dia ada syok kat minah tu… Benda ni berlanjutan sampai Siti ke London. Dato’ pun pegi. Masa ni xde sapa tahu pasal kisah syok2 ni even her family. I think it started from there lakot. After her father got to know pasal kisah cinta ni, her father was fuming mad. Pada dia, he trusted Dato’ K, bagi approval berlakon but si Dato’ ni dok ngurat anak dia. Ini balasan kepercayaan dia.. Anak dia pun dok main2 balas sms kat si Dato’ ni. Sama2 miang. Now ithink her father cannot say anything dah kot. Cinta mana boleh dipaksa2 beb… so… itulah yg terjadi sekarang. Yes, they are getting married. Dato’ K & Siti. August la kot… Xde kena mengena pegi sbb si Fazley. I don’t know la if diaorg tua da relation plak. (infomer yg ni aku xleh kasik tau… bahaya. Kawan dato’ k la) For me, aku takde hal la dia org kawin, just kesian kat wife Dato’ K je. Si Siti plak sanggupp laktu. Tu yg x sangka… apa xnye, kau pegi rumah org tu, makan sama2.. tiba2 tu ambik laki dia. Well, that’s not nice…. anyway, it’sjust my personal comment..

ASLTRG1=28#24##17926#13442##218.208.20.2#en-us##31514114079#13432#13408#0#0#0; SESTEST=1 said...

to kwn2 dato' k, tu bkn lifestyle korg. igtlah skrang mak bapak korg di ats, ble dh jth br korg tahu rasenye.korg pun underage lg joli2 pun duit mak bapak korg bkn duit korg nk hrpkan korangnye duit ntah kpale2 korg ni bleh pakai ke tdak. dh minum kencing setan mane nk pandai pikir lg. ada ramai lagi anak2 dato yg lg kaye dr korg xplak mcm tu.nk bangga sgt ngan diri korg yg dh tercemar watpe!!!!!!!!xde kejadahnye......

to ct,
masih ada ms nk sedar b4 ogos ni. mak bapak ko tatang mcm minyak yg penuh, ni blsn ko pd diorg.dulu kemain msk majalh crite sedih smbl nangis2 ko tlg mak bapak jual nasi lmk konon2 minta simpati peminat.ceh pigirahhhhhhh...........ble dh berjaye mcm ni tu yg ko bls kt mak bapak ko ye. ingtlah x sume yang suke kat ko,kalo ada yg g majlis ko pun bcoz terpaksa bkn nye rela..dulu aku minat ko tp aku mmg anti gelaran pompuan yg rmps laki org!!!!!! skang ni aku meluat ble tgk paper je psl ko. wahai pakcik taruddin aku simpati pd nasibmu yg dpt anak xsedar diri ble dh berjaye. to ct, pasni lhtlah kejatuhan populariti ko, jgn ko pikir ble rmps laki org ko makin glamer mcm kat Barat tu......

ASLTRG1=28#24##17926#13442##218.208.20.2#en-us##31514114079#13432#13408#0#0#0; SESTEST=1 said...

to kwn2 dato' k, tu bkn lifestyle korg. igtlah skrang mak bapak korg di ats, ble dh jth br korg tahu rasenye.korg pun underage lg joli2 pun duit mak bapak korg bkn duit korg nk hrpkan korangnye duit ntah kpale2 korg ni bleh pakai ke tdak. dh minum kencing setan mane nk pandai pikir lg. ada ramai lagi anak2 dato yg lg kaye dr korg xplak mcm tu.nk bangga sgt ngan diri korg yg dh tercemar watpe!!!!!!!!xde kejadahnye......

to ct,
masih ada ms nk sedar b4 ogos ni. mak bapak ko tatang mcm minyak yg penuh, ni blsn ko pd diorg.dulu kemain msk majalh crite sedih smbl nangis2 ko tlg mak bapak jual nasi lmk konon2 minta simpati peminat.ceh pigirahhhhhhh...........ble dh berjaye mcm ni tu yg ko bls kt mak bapak ko ye. ingtlah x sume yang suke kat ko,kalo ada yg g majlis ko pun bcoz terpaksa bkn nye rela..dulu aku minat ko tp aku mmg anti gelaran pompuan yg rmps laki org!!!!!! skang ni aku meluat ble tgk paper je psl ko. wahai pakcik taruddin aku simpati pd nasibmu yg dpt anak xsedar diri ble dh berjaye. to ct, pasni lhtlah kejatuhan populariti ko, jgn ko pikir ble rmps laki org ko makin glamer mcm kat Barat tu......

Anonymous said...

erm...cm xcaye plak anak2 datuk k ni prangai cm ni.....mase press confrence tu...siti ckp dia suka tgk datuk k didik anak2.....ish..ish....aku keliru la...

LAi said...

dunia...dunia...

Los Palos said...

Bawak bersabar......semua...!!

AntiCT said...

aku dapat tahu dari org bukit aman yang ct ni dah "tido" ngan dato k masa kat london.tu la org kata terhutang budi nanti tergadai body.patut la sict bermati2an nak kan dato k..
kau insan HIPOKRIT!!Kawin mengalahkan anak raja...

Los Palos said...

Tak baik prasangka yang bukan-bukan....

ieka was here said...

wei korng..biarla ct 2 nk kawen.. aku mule2 trkjut gk.xleh trime..tp last2 aku trime jela..slame 10 thn idop die just hiburkn org je..slame ni die jd sumber ekonomi family die..so,skang biarla die lak yg trhibur..kte kn sesame islam..so,doakn die bahagie dhla..xgitu???

mr architect said...

relax la korang semua
biasa lah anak anak orang kaya camni
aku tak heran sikit pun
tambah lagi bebudak kl
peluk peluk tu cam dah perkara biasa
gals smoking pun dah benda biasa

jangan la kutuk anak anak dato k tu lebih lebih
diorang tak buat salah pun ngan korang
kalau diorang wat dosa pun
diorang tanggung sendiri
jangan kita plak yg banyak berdosa duk kutuk bebudak tu
entah bila bleh jumpa diorang nak mintak maaf....

aku rahsia said...

DAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.....

SitiHampeh said...

"Biarlah mereka"

lagi nak tegakkan benang yang basah!!!..blah le!!!

MatPOI said...

sedarlah diri tu sikit sebelum kau jadi diva!

FRQSTR=19076524x257014:1:1440x257014:1:1440|19076524|19076524|19076524|19076524 said...

selera ct dengan orang yang sudah ada pengalaman. tentu seronok agaknya dapat orang yang dah tua. makin tua makin menjadi. kasian ct

bapak awek yg anak datuk k peluk said...

ALAMAK!! ANAK AKU!!!

jowdowh said...

biarler ct 2....
dier nk eppy2 pown ssh....
yg psl ank datuk k pown nk nyebok....
truk2 dier pown xderla kaco idup org.....
dhla kawen mse bday aku!!!hakhakhak....
korg2 yg kutok2 ct stopla...
datuk k 2 tue pown bknnyer korg ssh....
ckp je la jelez...
ct kn hot!!!
korg crk la awek2 laen nk dikutok.....
ksian lar kt dier....
nk kawen pn ssh....
dpt laki x famous nnt kte x sme darjat...
dpt kaye kte gold digger plak....
x kawen kte andartu lak....
biarla dier kawen k....
let she decides on her own...

kura-kura said...

Datuk K dah banyak kali kahwin cerai. Anaknya ganas begini pulak tu. Bekas isteri lagi tuntut harta berjuta-juta. Banyak masalah akan dipikul tu siti. Buat aper cari masalah. Sekarang sempat lagi kalau siti nak ubah fikiran. Silap haribulan nanti masuk datuk out station, siti tinggal kat umah malam-malam, anak lelaki tu balik lewat malam dengan keadaan mabuk dan .......

Kancil said...

Apalak kura-kura ni, open sikit la mind. Anak dia tu hensem aper. Apa salahnya menyelam sambil minum. Hahahahh ahahah hahahahha. Anak muda hensem dan sporting, maner nak cari tu hahahhahahahhahahhahahaha.

miss np said...

herm.. kesian ct kan..x pela, kita doakan ct dapat ubah cara hidup diorg..kata datuk k bapa penyayang..camne la ley jd cmni..baru belasan tahun ni..semoga diberi petunjuk dan hidayah..amin..

cik N said...

hai..inilah kehidupan..penuh warna warni..kalau x bosan lah kan..cik n tak tau nk cakap apa..b4 tat, AL_FATIHAH utk allahyarham hani mohsin.

macam2 cerita cik n dgr fasal ct ni..bnyk sgt version. bile dah baca terlalu bnyk ada jgk pengaruh negatif dah nk mengalir dlm minda cik n ni..tp sbg manusia yg berakal dan waras, cik n merasakan, biarlah ct dgn kehidupan baru nya.. siapa lah kita nk menghalang. kritikan dan kutukan hanya merugikan kita, bukan ct atau datuk k..

selalunya yg pahit itu penawar..mungkin ada hikmah di sebalik kejadian..siapa tahu..semoga ALLAH memberi petunjuk dan hidayah kepada kita semua..semakin ramai manusia menghalalkan yg HARAM semakin dekat kita dgn hari itu..hari KIAMAT..

ctallaround said...

apa la u ni ct?pasal mas kawin rm22,222.22 pun nak bagitau satu malaysia!muka depan lagi!! ya allah riaknya kamu ni ct!!

ct c2 said...

gasak le ko ct... naik keta kuda ke, keta lembu ke... ko ni prasan ala ala cinderella ke?

xxx said...

anak datuk 2 players sme cm bpk die hahaha....

yanie said...

kau guris hati seorang wanita lain...

siti said...

eh .. Kan lagi padan kalau CT kawin aje dengan anak bujang Dato K onek!!

Lagi tua lagi Power!!! said...

Oooopsss!! .. CT nak Dato K xxx yang lagi Power!!!!! haha

LAi said...

update:
- one of the girls identity on myspace >> http://www.myspace.com/eeva88

friends of datuk k' sons said...

org2 kampung ni kuat betol la mengata org..korang xde keje ke selain mengata ha?kalau korang dtg kl pon sama je rosak gak..yg mengata tu yg tu la yg lg teruk

peace