Monday, July 17, 2006

Sheila On 7 comes to Sabah??? Wahhhh!!!!

Quote from sheilasonic.com
23.06.2006
507 ON TOUR SOON

Mulai pertengahan Juli 2006 nanti Sheila on 7 akan memulai kegiatan tour yang akan dimulai di wilayah Jawa Timur, Bali, NTB, NTT dan langsung dilanjutkan ke Malaysia (Johor Bahru, Kota Kinabalu, Penang, Kuala Lumpur). (*)
Sh*t man.....i'm gonna miss it...JB?? sure can't go.. :( oh....i'm always dreaming to see them or take picture of them(live)...waaaaaaaa....

p/s: anybody have their new album?? 507??? i'm gonna get it....huhu

Technorati Tags: , , , ,

6 comments:

flanegan said...

So7? whos that?

i tot rolling stones, foo fighters ka.... hahahaha

LAi said...

ala...SO7 is Sheila On 7....femes bah drg ni..

erm tanya sket...ko d mana skrg??? klu d malaysia mesti tau ni band ni..hehe

pinolobu said...

Antara semua alt-rock band dari Indon, saya inda lah pernah minat dengan so7 ini.

So, kalau wings+search+xpds tak dapat attract >1,000 di KK dulu, I wonder ini konsert apa macam.

LAi said...

ging.....ini bukan konsert ging...sekadar jelajah promosi album saja..

"Mulai pertengahan Juli 2006 nanti Sheila on 7 akan memulai kegiatan tour "

anyway...sia pun bukan berabis just mau tgk drg live saja..setiap org ada minat masing2 kan...mana boleh semua org minat SO7 saja...kan..kan..kan....

:peace:

mrbadak said...

sia minat So7 cuz lagu dorang so catchy and it grows on you (kalau dgr CD dia makin lama makin shiok).. anyway.. sia rasa sia nda la mau berebut2 sama om2 di KK kekeke..

LAi said...

hehe...sa rasa ramai perempuan saja bah..ala..mcm besa la...hehe