Sunday, December 18, 2005

Avicraft #1


Box Kiosk ( utk projek di Yayasan Sabah punya ) baru sampai d Avicraft...


Time mo kasi keluar tu kiosk...


pas suda keluar...biasaklah kan..cek itu, cek ini..test itu, test ini...yalah, mana tau ada rosak, boleh kasi balik...kannn...


Lepas semua suda ok...then tu program interaktif pun kena kasi install dlm tu kiosk..
My bro with the kiosk...


this section baru siap kena pasang carpet last friday. Avicraft didn't use kerusi for staffs...hehe
tgk la si chun chieh buat kerja tidak guna kerusi..hehe..kidding!!!

ni la sebelum kena kemas...meja yang di depan ni meja c rondy..eh rondy ka rondhy a??? sia lupa suda..hehe dia sija female staff di Avicraft ni

ini la editing machine di Avicraft...baru setahun lebih bah ni kompeni..kembang sikit-sikit...
lagi gambar editing machine. Avicraft menggunakan Canopus....

erm..itu sija dulu utk hari ni. Nanti aku siarkan lagi pics dari Avicraft...banyak lagi...ada mcm² lagi...ok la..mo chow dulu ni..bsok mo p stadium pagi². Ada kerja...chow!!!

2 comments:

mrbadak said...

wahhh berkembang sudaaa... bagussss...

sia 1 tahun lagi sini.. ndak tahan suda.. sia pun mo buka company sendiri.. nnt sia lawan avicraft kekekeke kidding.

kirim salam sama smua org!

LAi said...

ok bah klu ko mrbadak...hehe

p/s:betul ka ko 1 tahun lagi ni?????